OKULUMUZU TERCİH EDECEK ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

23.07.2020 6780

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZN DİKKATİNE

Okulumuzun 9. Sınıf kontenjanı 68 kişi olarak belirlenmiştir.

Okulumuz sınavsız yerel yerleştirme ile (adrese dayalı olarak)  öğrenci almaktadır.

OKULUMUZDA SAĞLIK HİZMETLERİ VE MUHASEBE VE FİNANSMAN OLMAK ÜZERE İKİ ALAN BULUNMAKTADIR.

Alanlara yerleştirme tercih ve puan üstünlüğüne göre yapılmaktadır. Okulumuza yerleşen öğrenciler 2023 Eylül ayı içerisinde alan tercihi yapacaklardır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 9. Sınıf Sağlık Hizmetleri Alan Kontenjanı 34 Kişi, Muhasebe ve Finansman alanı Kontenjanı 34 Kişidir

Bu yıl okulumuzu tercih edecek öğrencilerin 34 'ü Sağlık Hizmetleri Alanına 34'ü Muhasebe Alanına  yerleştirilecektir.

OKULUMUZ TANITIMI İÇİN ANASAYFADAKİ YER ALAN ADAY ÖĞRENCİ BÖLÜMÜNÜ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.